Listoni artikuj në ankand online


Pytje të shpeshta

Si të shes produkte me vlerë të ulët?

Nëse keni artikuj me vlerë të ulët për të shitur, kombinoni ato së bashku në mënyrë që çmimi i shitjes të jetë më i lartë

Si të shes sasi më të madhe tëprodukteve?

Nëse dëshironi të shitni sasi më të madhe të artikujve, ju lutemi na kontaktoni për një zgjidhje të personalizuar.

Pse duhet të sillen artikujt fizikisht?

Të gjithë artikujt do të verifikohen për të parë nëse përputhen me foto dhe përshkrim

Si paguhem pas shitjës?

Ne ju paguajmë brenda 10 ditë pune në xhirollogarinë tuaj