Kalo te informacioni i produktit
1 of 9

22068 - Set per shtëpi dhe kuzhine - Çmimi në dyqan 220EUR

22068 - Set per shtëpi dhe kuzhine - Çmimi në dyqan 220EUR

Set per shtëpi dhe kuzhine

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të reja

Transporti: Posta 12 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 22068

Shiko detajet e plota