Kalo te informacioni i produktit
1 of 3

944 - 1 Tavolinë dhe 4 Karrige

944 - 1 Tavolinë dhe 4 Karrige

1 Tavolinë dhe 4 Karrige

Artikujt shiten ashtu siç shihen

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikullit: Të përdorura

Transporti: Mbledhet në depo tonë

Llot: 944

Shiko detajet e plota