Kalo te informacioni i produktit
1 of 2

22349 - Samsung J6

22349 - Samsung J6

Samsung J6 OSCE

Artikulli shitet ashtu siç shihet dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: E përdorur

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 22349

Shiko detajet e plota