Kalo te informacioni i produktit
1 of 2

22346 - Samsung Galaxy A40 OSCE

22346 - Samsung Galaxy A40 OSCE

Samsung Galaxy A40 OSCE

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të përdorura

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 22346

Shiko detajet e plota