Kalo te informacioni i produktit
1 of 5

2047 - Farmerka nr.32, dhe Trenerka “Puma” E RE XL (USA import)

2047 - Farmerka nr.32, dhe Trenerka “Puma” E RE XL (USA import)

Rroba të Ndryshme (US import)

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 2047

Shiko detajet e plota