Kalo te informacioni i produktit
1 of 6

2040 - Pantolla “Armani”, Trenerka Nike XL dhe Maicë Adidas (USA import)

2040 - Pantolla “Armani”, Trenerka Nike XL dhe Maicë Adidas (USA import)

Rroba të Ndryshme

  • Pantolla “ Armani Exchange J16”  nr.36
  • Trenerkat Nike XL
  • Maicë Adidas

(Të Ardhura nga US)

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 2040

Shiko detajet e plota