Kalo te informacioni i produktit
1 of 5

2027 - Rroba për Femra (Kemisha, Fustani dhe jeleku)

2027 - Rroba për Femra (Kemisha, Fustani dhe jeleku)

Rroba për Femra:

  • Këmisha e Pembe S
  • Këmisha e Bardhë me Vija L
  • Fustani nr.44
  • Jeleku M

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të përdorura

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 2027

Shiko detajet e plota