Kalo te informacioni i produktit
1 of 1

922 - Raft për Libra

922 - Raft për Libra

Raft për libra

  • 33x150x160cm

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të përdorura

Transporti: Mbledhet në depo tonë

Llot: 922

Shiko detajet e plota