Kalo te informacioni i produktit
1 of 3

22073 - Pjatë dhe Tave set - Çmimi në dyqan 107.96 EUR

22073 - Pjatë dhe Tave set - Çmimi në dyqan 107.96 EUR

Tavë set 3 copë dhe set Pjata 7 copë

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të reja

Transporti: Me postë 6 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 22073

Shiko detajet e plota