Kalo te informacioni i produktit
1 of 3

22203 - Kompjuter HP ELITEDESK 800 G3 SFF i5 6500 - PA RAM & HARD DISK

22203 - Kompjuter HP ELITEDESK 800 G3 SFF i5 6500 - PA RAM & HARD DISK

Kompjuter HP ELITEDESK 800 G3 SFF i5 6500 - PA RAM & HARD DISK

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të përdorura

Transporti: Me postë 2.5 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 22203

Shiko detajet e plota