Kalo te informacioni i produktit
1 of 3

22425 - Monitor ASUS me mbajtës 24 inch

22425 - Monitor ASUS me mbajtës 24 inch

Monitor ASUS 24 inch

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të përdorura

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 22425

Shiko detajet e plota