Kalo te informacioni i produktit
1 of 6

22190 - Set me pajisje mjeksore OSCE

22190 - Set me pajisje mjeksore OSCE

Set me pajisje mjeksore

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të përdorura

Transporti: Mbledhet në depo tonë

Llot: 22190

Shiko detajet e plota