Kalo te informacioni i produktit
1 of 4

2039 - Pantolla dhe Këmisha për Femra XL (USA import)

2039 - Pantolla dhe Këmisha për Femra XL (USA import)

Këmisha 2x dhe Pantolla

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 2039

Shiko detajet e plota