Kalo te informacioni i produktit
1 of 1

2037 - Jakne për Femra XL (Të Ardhura nga Gjermania)

2037 - Jakne për Femra XL (Të Ardhura nga Gjermania)

Jakne për Femra (Të Ardhura nga Gjermania)

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 2037

Shiko detajet e plota