Kalo te informacioni i produktit
1 of 2

2031 - Jakne e Kuqe për Femra “by JESSICA” XL (import by Germany)

2031 - Jakne e Kuqe për Femra “by JESSICA” XL (import by Germany)

Jakne e Kuqe për Femra “by JESSICA” XL

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 2031

Shiko detajet e plota