Kalo te informacioni i produktit
1 of 3

22328 - 2 Hekur për hekurosje - Për pjesë

22328 - 2 Hekur për hekurosje - Për pjesë

2 Hekur për hekurosje

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Për pjesë

Transporti: Posta 2.5 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 22328

Shiko detajet e plota