Kalo te informacioni i produktit
1 of 2

22075 - 12 Kutia me gota 280ml

22075 - 12 Kutia me gota 280ml

12 Kutia me gota 280ml (total 72 gota)

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të reja

Transporti: Posta 6 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 22075

Shiko detajet e plota