Kalo te informacioni i produktit
1 of 8

947 - Fuego Ftohës Ajri, Becker Ngrohës Ajri dhe ECG Ftohës Ajri

947 - Fuego Ftohës Ajri, Becker Ngrohës Ajri dhe ECG Ftohës Ajri

  • Fuego air cooler KFC-818B;
  • Becker Premium SFH-3396 Heater;
  • ECG Model WLSF-4043 Stand Fan;

Artikujt shiten ashtu siç shihen

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikullit: Të përdorura

Transporti: Mbledhet në depo tonë

Llot: 947

Shiko detajet e plota