Kalo te informacioni i produktit
1 of 4

22177 - Switch dhe telefona satelitor

22177 - Switch dhe telefona satelitor

Network switch, satellite docking station, satellite phone, repeater, computer switch box

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të përdorura

Transporti: Me postë 3 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 22177

Shiko detajet e plota