Kalo te informacioni i produktit
1 of 2

22489 - CISCO IP Telefon - 5 copë

22489 - CISCO IP Telefon - 5 copë

CISCO IP Telefon - 5 copë

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të përdorura

Transporti: Me postë 2.5 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 22489

Shiko detajet e plota