Kalo te informacioni i produktit
1 of 2

22486 - CISCO IP Telefon - 3 copë

22486 - CISCO IP Telefon - 3 copë

CISCO IP Telefon - 3 copë

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të përdorura

Transporti: Me poste 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 22486

Shiko detajet e plota