Kalo te informacioni i produktit
1 of 4

22101 - 10 CHECK POINT 1140 NGTP & L50W

22101 - 10 CHECK POINT 1140 NGTP & L50W

10 CHECK POINT 1140 NGTP & L50W

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të përdorura

Transporti: Me postë 3 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 22101

Shiko detajet e plota