Kalo te informacioni i produktit
1 of 3

3112 - Fustan (i ardhur nga Italia)

3112 - Fustan (i ardhur nga Italia)

Fustan (i ardhur nga Italia)

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të përdorura

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 3112

Shiko detajet e plota