Kalo te informacioni i produktit
1 of 4

3111 - Fustan nr.40 (ardhur nga Italia)

3111 - Fustan nr.40 (ardhur nga Italia)

Fustan nr.40 (ardhur nga Italia)

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të përdorura

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 3111

Shiko detajet e plota