Kalo te informacioni i produktit
1 of 5

3110 - Fustan dhe këmishë (të importuara nga Italia)

3110 - Fustan dhe këmishë (të importuara nga Italia)

Fustan dhe këmishë (të importuara nga Italia)

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të përdorura

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 3110

Shiko detajet e plota