Kalo te informacioni i produktit
1 of 5

3108 - Fustana L 2 copë (të importuara nga Italia)

3108 - Fustana L 2 copë (të importuara nga Italia)

Fustana L - 2 copë (të importuara nga Italia)

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të përdorura

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 3108

Shiko detajet e plota