Kalo te informacioni i produktit
1 of 2

3107 - Fustan “Sweet&Girl” M/L (importuar nga Italia)

3107 - Fustan “Sweet&Girl” M/L (importuar nga Italia)

Fustan “Sweet&Girl” M/L (importuar nga Italia)

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të përdorura

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 3107

Shiko detajet e plota