Kalo te informacioni i produktit
1 of 4

3106 - Fustan elegant dhe këmishë XL (të importuara nga Italia)

3106 - Fustan elegant dhe këmishë XL (të importuara nga Italia)

Fustan elegant dhe këmishë XL (të importuara nga Italia)

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të përdorura

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 3106

Shiko detajet e plota