Kalo te informacioni i produktit
1 of 2

3105 - Fustan “Bershka” M (importuar nga Italia)

3105 - Fustan “Bershka” M (importuar nga Italia)

3105 - Fustan “Bershka” M (importuar nga Italia)

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të përdorura

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 3105

Shiko detajet e plota