Kalo te informacioni i produktit
1 of 4

3090 - Drita - fari i përparmë për Hyundai Pony, Brava e ndezjes me çelës për Hyundai H100, dhe gurtne për Golf 2

3090 - Drita - fari i përparmë për Hyundai Pony, Brava e ndezjes me çelës për Hyundai H100, dhe gurtne për Golf 2

Drita - fari i përparmë për Hyundai Pony, Brava e ndezjes me çelës për Hyundai H100, dhe gurtne për Golf 2

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: E re

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 3090

Shiko detajet e plota