Kalo te informacioni i produktit
1 of 3

3066 - Trenerk “Nike” L

3066 - Trenerk “Nike” L

Trenerk “Nike” L

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të përdorura

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 3066

Shiko detajet e plota