Kalo te informacioni i produktit
1 of 3

2104 - Pallto e lëkurës “Stradivarius” M

2104 - Pallto e lëkurës “Stradivarius” M

Pallto e lëkurës “Stradivarius” M

Artikujt shiten ashtu siç shihen dhe nuk jepët garancion

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 2104

Shiko detajet e plota