Kalo te informacioni i produktit
1 of 5

3030 - Pantolla për femra M dhe nr 40 (US import)

3030 - Pantolla për femra M dhe nr 40 (US import)

Pantolla për femra: “Rockangel” M, dhe “Blue Motion” nr 40 (US import)

  • “Rockangel” Medium
  • “Blue Motion” nr 40

Artikujt shiten ashtu siç shihen

Provizioni i blerjës është 18% në vlerë të shitjes

Gjendja e artikujve: Të përdorura

Transporti: Me postë 2 EUR ose mbledhet në depo tonë

Llot: 3030

Shiko detajet e plota