Ankandi Live

Merrni pjesë në ankandin live që mbahet fizikisht në lokacionin tonë. Shikoni katallogun dhe regjistrohuni më poshtë.

Procesi i blerjes

  • Regjistroheni te hënën deri të shtunen gjatë javes të ankandit
  • Ankandi ja fillon në ora 11:00 çdo të dytën shtune
  • Ofertat bëhen me ngritje të dorës dhe oferta të hapura
  • Oferta më e lartë fiton

Ankandi i rradhës mbahet me 09.03.2024

Pyetje të shpeshta

Kur bëhet regjistrimi për pjesëmarrje në Ankand?

Regjistrim i pjesëmarrëseve fillon nga dita e hënë e javës që mbahet Ankandi deri të shtunën në ora 11:00.

Si bëhet pagesa e depozitës për pjesëmarrje?

Pagesën e depozitës mund ta bëni në cash tek zyret tona, në të gjitha pikat e Moneta Moneygram në Kosovë dhe përmes bankës.

Çka ndodh me depozitën e paguar para ankandit?

Në rast që bëni blerje depozita zbatohet në çmimin e blerjes, kurse në rast që nuk bëni blerje atëherë depozita kthehet e plotë.